Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

sähköauton latauspisteen asennus

Tutustu referensseihimme
Garo
Defa

Sähköauton latauspisteen asennus käy ammattilaisilta ripeästi

Sähköauton latauspisteen asennus on edessä monella taloyhtiöllä ja kotitaloudella, koska hybridi- ja täyssähköautojen määrä on lisääntynyt viime vuosina hurjaa tahtia. Varsinkin Etelä-Suomessa on kasvava tarve uusille sähköautojen latauspisteille ja sen takia juuri nyt on oikea aika sähköauton latauspisteen asennukselle taloyhtiöön tai omaan kotiin. Helsingin Talotekniikka Oy:ltä onnistuu sähköauton latauspisteen asennus Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun Uudenmaan alueella.

Pyydä tarjous sähköauton latauspisteen asennuksesta!

Sähköauton latauspisteen asennus-Nordstrand_IQ

Sähköauton latauspisteen asennus alkaa kartoituskäynnillä

Tarjouspyynnön sähköauton latauspisteen asennuksesta saatuamme teemme yhdessä tilaajan kanssa kartoituksen siitä, mitä kaikkea projekti tulee pitämään sisällään. Selvitämme, kuinka sähköauton latauspisteen kaapelointi suoritetaan kohteessa ja millainen on olemassa olevan sähköpääkeskuksen kapasiteetti. Projektikartoitus tehdään aina yhdessä tilaajan tai tilaajan edustajan kanssa.

Näin projekti etenee kanssamme

2

Suunnitelmien toimitus tai tekeminen, tarvittaessa kartoituskäynti

3

Tarjous ja toimitusaika

4

Tilausvahvistus

5

Tilauksen toimitus ja sähköauton latauspisteen asennus sovittuna ajankohtana

Sähköauton latauspiste koostuu useista eri osista

Sähköauton latauspisteen asennus pitää sisällään monta eri työvaihetta, koska latausasema koostuu maanalaisesta kaapeloinnista sekä maan päälle tulevasta pylväästä ja latausasemasta. Latausasema voidaan tilanteen mukaan asentaa joko teräspylvään päähän tavallisen lämmityspistorasian tavoin tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi kiinni talon seinään, jolloin pylvästä ei tarvita. Sähköauton latauspisteen pistorasia on erilainen kuin tavallinen auton lämmitykseen suunniteltu pistorasia, sillä se on suunniteltu jatkuvaa latausta varten.

Siksi sähköauton latauspisteen asennus kannattaakin hankkia alan asiantuntijalta. Helsingin Talotekniikka auttaa, halusit sitten sähköauton latauspisteen omakotitaloon, taloyhtiöön tai kotiin!

Erilaisia latauspisteitä eri tarpeisiin

Sähköautojen latausasemista on saatavilla erilaisia malleja. Osa on varustettu latauskaapelilla, kun taas osassa on pelkästään pistorasia. Jos ladataan pääasiassa täyssähköautoa, kannattaa se ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa ennen itse sähköauton latauspisteen asennusta.

Tarvittaessa latausasemaan saadaan liitettyä erilaisia lisälaitteita asiakkaan toiveiden mukaan, kuten esimerkiksi sisäänrakennettu kilowattituntimittari sähkön kulutuksen seuraamiseen. Asemassa voi myös olla vikavirtasuoja tai se voidaan asentaa keskuksen päähän.

Lisälaitteiden tarve riippuu myös siitä, halutaanko sähköauton latauspiste taloyhtiöön, omakotitaloon tai omaan kotiin.

Toteuta useampi projekti samalla kertaa

Sähköauton latauspisteen asennus saattaa vaatia maanrakennustöitä, jos olemassa oleva kaapelointi ei sovellu latausasemien käyttöön. Tämän vuoksi voikin olla järkevää miettiä sähköauton latauspisteen asennuksen toteutusta, jos taloyhtiön tai omakotitalon pihalle on jo valmiiksi suunnitteilla jotain muuta maanrakennusta vaativaa työtä, kuten pihavalojen asennusta. Tai päinvastoin, jos prioriteettina on sähköauton latauspisteen asennus, voidaan myös miettiä, mitä muita töitä voitaisiin tehdä samalla kertaa. Näin saadaan työurakasta maksimihyöty irti.

Sähköauton latauspiste omakotitaloon-eRangeUno_home_cable
Sähköauton latauspiste taloyhtiöön-Erange-IQ_

Helsingin Talotekniikka Oy hoitaa sähköauton latauspisteen asennuksen alusta loppuun

Tarjouspyynnön saatuamme hoidamme sähköauton latauspisteen asennuksen alusta loppuun yhteistyössä tilaajan kanssa. Meillä on kattavaa tuotetuntemusta ja olemme suorittaneet usean eri valmistajan koulutuksia. Olemme joustavia ja pystymme usein suunnittelemaan sekä toteuttamaan urakan nopeallakin aikataululla, jos muut projektimme sen sallivat.

Kartoituskäynnin jälkeen annamme urakasta kokonaistarjouksen, joka sisältää asennustöiden lisäksi myös tarvittavan laitteiston. Projektiin sopiva laitteisto valitaan aina kohteen mukaan yhdessä tilaajan kanssa. Hoidamme tarvittavien komponenttien tilauksen tilaajan puolesta.

Nyt on oiva aika hankkia sähköauton latauspiste kotiin, omakotitaloon tai taloyhtiöön! Helsingin Talotekniikka Oy hoitaa sähköauton latauspisteen asennuksen taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin ja omakotitalokohteisiin Helsingin, Espoon, Vantaan ja Uudenmaan alueella.

Hoidamme myös muut sähkötyöt laadukkaasti kattavan osaamisemme ansiosta!

Asiakasreferenssit

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

”Toivottavasti he pysyvät tuollaisena”

”Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia.”

Werner Barnard
Werner Barnard

Kysy lisätietoja sähkötöistä

Janne Vasse

Janne Vasse


Liiketoimintapäällikkö

Työnjohtaja

010 508 7652
janne.vasse@helsingintalotekniikka.fi

Jorma Vasse

Jorma Vasse


Hallituksen puheenjohtaja

Työnjohtaja

010 508 7651
jorma.vasse@helsingintalotekniikka.fi

aiantunteva ikoni

Asiantunteva
Kokemus näkyy työnjäljessämme, mietimme aina kokonaisuuksia

joustava ikoni

Joustava
Reagoimme muutoksiin ja yhteydenottoihin nopeasti

luotettava ikoni

Luotettava
Kohteet valmistuvat aikataulussa, laadukkaat tuotteet

luova ikoni

Luova
Suunnittelijoiden ja asentajien ammattitaito takaa hyvän lopputuloksen myös haastavissa kohteissa

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy