Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Sähköauton latauspiste parkkihalliin

Kysy lisää sähköauton latauspisteen asennuksesta

Sähköauton latauspiste parkkihalliin – Latausaseman hankinta 

Sähköauton latauspiste parkkihalliin on kannattava hankinta, kun pysäköintihallia käyttää sähköautoilija tai useampi. Helsingin Talotekniikka tarjoaa ratkaisuja sähköautojen latausinfrastruktuurin kehittämiseen parkkihalleissa. 

Kattavat palvelumme sisältävät latauspisteiden asennukset sekä mahdolliset muutokset rakenteisiin, jotta kaapelit saataisiin vedettyä fiksusti. Asennamme niin latauspisteet kuin latausvalmiuden, mahdollistaen sähköautoilijoiden sujuvan arjen. 

Huolehdimme siitä, että parkkihalleihin asennettavat latauspisteet vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja kiinteistöjen vaatimuksia. Meillä on asiantunteva henkilökunta, joka tuntee parkkihallien erityispiirteet ja osaa valita jokaiseen halliin parhaiten soveltuvan latausratkaisun. Tunnistamme käyttäjien erilaiset lataustarpeet ja tarjoamme niitä vastaavan palvelun. 

Erange-IQ_

Miksi hankkia sähköauton latauspiste parkkihalliin? 

Latauspisteiden asentaminen parkkihalleihin on fiksu päätös useasta syystä. Latausasema palvelee kasvavaa sähköautojen omistajien joukkoa, tuoden arvoa kiinteistölle ja houkutellen uusia asukkaita ja asiakkaita. Se myös viestii nykyaikaisuudesta ja kestävän kehityksen tavoitteiden tukemisesta. 

Helsingin Talotekniikka asentaa latauspisteet ammattitaidolla ja varmistaa, että ne sopivat kyseisen parkkihallin tarpeisiin. Käytännöllisyyden lisäksi latauspisteiden asentaminen voi nostaa kiinteistön arvoa ja tarjota pitkän aikavälin säästöjä. 

Asennuksen edut

 • Arvonlisäys: Parkkihallille tarjotaan modernia lisäarvoa. 
 • Ympäristöystävällisyys: Edistetään vihreämpää liikennettä. 
 • Houkuttelevuus: Houkutellaan asukkaita ja käyttäjiä. 
 • Mukavuus: Asukkaille ja asiakkaille tarjotaan helppo latausratkaisu. 

Asiantunteva henkilökuntamme huolehtii, että latausasema istuu saumattomasti parkkihallisi ympäristöön. Autamme jokaista asiakasta löytämään parhaan ratkaisun heidän tarpeisiinsa. 

Tarjoamamme latauspisteiden asennuspalvelu on avain turvalliseen ja tehokkaaseen sähköautojen lataukseen. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme varmistamaan, että latauspisteiden käyttö on helppoa ja mukautuu asiakkaidemme elämänrytmiin. Olemme sitoutuneet toimimaan luotettavana kumppanina sähköautoilun yleistyessä. 

Nordstrand_IQ
valaistus

Eri lataustasojen ymmärtäminen 

Kun latauspiste hankitaan parkkihalliin, on tärkeää tuntea erilaiset lataustasot. Lataustasot määrittelevät latausnopeuden ja ovat avainasemassa optimaalisen latausjärjestelmän valinnassa. 

Taso 1: Hidas lataus 

 • Jännite: 120V (kotitalouspistokkeesta) 
 • Teho: Noin 2–5 kilometriä lataustunnissa 
 • Käyttökohteet: Kotitaloudet ja tilapäinen lataus 

Taso 2: Keskinopea lataus 

 • Jännite: 240V 
 • Teho: Noin 10–20 kilometriä lataustunnissa 
 • Käyttökohteet: Kotitaloudet, toimistorakennukset, julkiset latauspisteet 

Taso 3: Pikalataus 

 • Jännite: 400V tai enemmän 
 • Teho: Useita satoja kilometrejä tunnissa 
 • Käyttökohteet: Julkiset latausasemat ja liikenteen solmukohdat 

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan lataustason. Olitpa sitten asentamassa latauspistettä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai Uudenmaan muilla alueilla, voimme varmistaa, että saat parhaan mahdollisen ratkaisun. Me huomioimme paitsi lataustehon myös tarvittavat sähköasennukset ja turvallisuusvaatimukset, jotta voit nauttia sujuvasta ja luotettavasta latauskokemuksesta. 

Latauspisteiden sijoittelu ja vaatimukset 

Kun sähköauton latauspisteitä asennetaan parkkihalleihin, huomioimme erilaiset vaatimukset ja käytännön asiat. Aloitamme arvioimalla tilan fyysiset ominaisuudet ja sähköjärjestelmän vaatimukset. Turvallisuusmääräykset ja käytettävyys ovat etusijalla. Latauspisteiden sijoittelun päätavoitteena on mahdollistaa helppo pääsy latauslaitteille samalla, kun huomioidaan mahdollisimman monta pysäköintiruutua. 

Me Helsingin Talotekniikassa tarjoamme palveluitamme Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muulla Uudenmaan alueella. Osaamme tunnistaa, millainen latauspiste kullekin kohteelle sopii, ja toteutamme asennukset ammattitaidolla. 

Latausinfrastruktuurin toteutus parkkihalleissa 

Tarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja sähköautojen latauspisteiden asentamiseen parkkihalleissa. Latauspisteiden asentaminen edellyttää huolellista suunnittelua ja ammattitaitoa, joka varmistaa turvallisuuden ja tehokkuuden. 

Näin sähköauton latauspiste asennetaan parkkihalliin: 

 • Määrittää tarvittavien latauspisteiden määrä 
 • Valita latauspistetyyppi ajoneuvojen ja kiinteistön tarpeiden mukaan 
 • Suunnitteluvaihe 
 • Latausvalmiuden rakentaminen 
 • Latauslaitteiston asentaminen 
 • Sähköasennukset ja tarvittavat maadoitustyöt 
 • Testaus ja käyttöönotto 

Asentamamme latauspisteet ovat uusinta tekniikkaa ja ne täyttävät nykyiset turvallisuusmääräykset. Henkilökuntamme on koulutettua ja pystyy arvioimaan, mikä latausteknologia sopii parhaiten kuhunkin käyttökohteeseen. 

Sähköauton latauspiste parkkihalliin Helsingin Talotekniikalta! 

Jos esimerkiksi taloyhtiösi parkkihalli tarvitsee nykyaikaisia latauspisteitä sähköautoille, ole yhteydessä ammattilaisiimme! Sähköauton latauspiste parkkihalliin on kannattava hankinta, koska sähköautot yleistyvät vuosi vuodelta. Monet taloyhtiöiden asukkaat tarvitsevat latauspisteen autolleen. 

Latauspiste on kannattava hankinta myös kaupungin tai ostoskeskuksen parkkihalliin, koska yhä useammalla asiakkaalla ja työntekijällä on käytössään sähköauto. Auton akku on mukava ladata täyteen kauppareissun tai työpäivän aikana. 

Ole siis yhteydessä Helsingin Talotekniikkaan, niin etsitään teidänkin parkkihalliinne paras ratkaisu sähköautojen lataamiseen! 

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy