Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Sähköurakointi

Tutustu referensseihimme

Sähköurakointi taatulla laadulla isoihin ja pieniin kohteisiin

Sähköurakointi onnistuu laadukkaasti ja kustannustehokkaasti, kun asialla on ammattitaitoinen toimija. Laajan kumppaniverkostomme kautta pystymme tarjoamaan sähköurakoinnin ja sähkösaneerauksen sekä palvelemaan asiakkaitamme todella kokonaisvaltaisesti sekä tarjoamaan kaikki kohteessa tarvittavat LVISA-palvelut. Helsingin Talotekniikka on luotettava ja ammattitaitoinen sähköurakoitsija, joka toimii tarvittaessa myös pääurakoitsijana.

Tarjoamme sähkösaneerausta sekä sähköurakoinnin alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa. Amattitaitoinen sähköurakoitsija on valmis auttamaan teitä monipuolisesti!

valaistusasennukset

Meiltä sekä sähkösuunnittelu että
sähköurakointi yhdestä paikasta

Sähköurakointi lähtee liikkeelle asiakkaan meille lähettämästä tarjouspyynnöstä tai suunnittelutoimiston yhteydenotosta. Jos tarjouspyyntö tulee suoraan meille, voimme itse tehdä sähköurakoinnin tai sähkösaneerauksen suunnittelun ja samalla tarjota asiakkaalle räätälöidyn hinnan. Kun sopimus asiakkaan kanssa on syntynyt, teemme urakalle aikataulusuunnitelman ja sähköurakoitsija ryhtyy hommiin. Asiakas saa halutessaan meiltä kaikki sähköurakointiin ja -suunnitteluun liittyvät palvelut samasta paikasta avaimet käteen-periaatteella.

Näin projekti etenee kanssamme

2

Suunnitelmien toimitus tai tekeminen, tarvittaessa kartoituskäynti

3

Tarjous sähköurakoinnista ja toimitusaika

4

Tilausvahvistus

5

Tilauksen toimitus ja sähköurakointi sovittuna ajankohtana

Sähkösaneeraus auttaa parantamaan energiatehokkuutta

Sähkösaneeraus auttaa energiatehokkuuden parantamisessa ja usein myös pienentää sähkönkulutusta, kun vanhat sähkösyöpöt vaihdetaan uusiin tehokkaampiin versioihin. Sähkötekniikka kannattaakin aina aika ajoin päivittää uuten ammattimaisten sähköurakoitsijoiden avulla. Sähkösaneeraus kannattaa sekä turvallisuussyistä että energiatehokkuuden parantamiseksi. Asiantunteva sähköurakoitsija onnistuu sähkösaneerauksessa turvallisesti. Yleisesti noin 50 vuotta alkaa olla sähkötekniikan maksimi-ikä ja viimeistään sen jälkeen sähkösaneerausta ja sähköurakointia kannattaa jo vakavasti harkita. Ammattitaitoinen sähköurakoitsija suorittaa työn laadukkaasti!

Olemme monipuolinen ja ammattitaitoinen
sähköurakoitsija

Olemme kokenut sähköurakoitsija. Me Helsingin Talotekniikalla olemme toteuttaneet todella monenlaisia eri sähköurakointia ja sähkösaneerausta vaativia projekteja monipuolisiin isoihin sekä pienempiin kohteisiin. Hoidamme sähköurakoinnin muun muassa suuriin teollisuuskiinteistöihin ja logistiikkahalleihin, joihin olemme tehneet muun muassa koneistusasennuksia ja valaistusremontteja. Valaistusremonttien tarkoituksena on usein uudistaa vanhaa valaistusta ja parantaa sen laatua sekä energiatehokkuutta päivittämällä vanha laitteisto uusiin ja kestävämpiin led-ratkaisuihin.

Teemme myös sähköautojen latauspisteitä taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin ja omakotitaloihin. Tämän lisäksi muita yleisiä kohteitamme ovat asuinkiinteistöt ja niihin tehtävät sähkötyöt sekä päiväkodit ja muut isommat kiinteistöt. Sähköurakointi ja sähkösaneeraus onnistuu meiltä parhaalla laadulla. Sähköurakoitsija hoitaa tarkkuudella ja pitkän linjan ammattitaidolla muun muassa nousukaapeloinnin, keskusten asennukset ja siirrot, atk-verkot ja myös harvinaisemmat sähköasennukset, kuten magneettikuvauslaitteistot ja paljon muuta.

Sähköurakointi onnistuu Helsingin talotekniikalta pitkällä ammattitaidolla ja vakaalla otteella.
ryhmakuva

Sähköurakointi kokonaisvaltaisesti
ja aikataulusta tinkimättä

Sähköurakointi hoituu meiltä kokonaisvaltaisesti ja aikataulussa. Tarjouspyynnön saatuamme hoidamme sähköurakoinnin asiakkaillemme avaimet käteen-periaatteella. Sähköurakoitsijamme palvelevat kiinteistönomistajia, isännöitsijöitä, taloyhtiöitä sekä rakennuttajakonsultteja ammattitaidolla sekä jo 30 vuoden kokemuksella. Olemme joustava sähköurakoitsija, ja pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti sekä asiantuntevalla otteella.

Erityisen tarkkoja olemme sovitun sähköurakoinnin aikataulun noudattamisesta sekä työmme jäljen ykkösluokkaisesta laadusta. Hoidamme sähköurakointia Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun Uudenmaan alueella. Oli sitten kyseessä pienempi sähköasennustyö tai suuri sähkösaneerausurakka, hoidamme sen taatulla laadulla ja asiakaspalvelevalla asenteella alusta loppuun!

Ota yhteyttä, niin hoidetaan kohteesi sähköurakointi kerralla kuntoon!

Asiakasreferenssit

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

”Toivottavasti he pysyvät tuollaisena”

”Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia.”

Werner Barnard
Werner Barnard

Kysy lisätietoja sähkötöistä

Janne Vasse

Janne Vasse


Liiketoimintapäällikkö

Työnjohtaja

010 508 7652
janne.vasse@helsingintalotekniikka.fi

Jorma Vasse

Jorma Vasse


Hallituksen puheenjohtaja

Työnjohtaja

010 508 7651
jorma.vasse@helsingintalotekniikka.fi

aiantunteva ikoni

Asiantunteva
Kokemus näkyy työnjäljessämme, mietimme aina kokonaisuuksia

joustava ikoni

Joustava
Reagoimme muutoksiin ja yhteydenottoihin nopeasti

luotettava ikoni

Luotettava
Kohteet valmistuvat aikataulussa, laadukkaat tuotteet

luova ikoni

Luova
Suunnittelijoiden ja asentajien ammattitaito takaa hyvän lopputuloksen myös haastavissa kohteissa

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy