Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Myymälävalaistus

Tutustu referensseihimme

Energiatehokas ja mahdollisimman huoltovapaa myymälävalaistus

Myymälävalaistus on tärkeä osa asiakkaan ostokokemusta. Helsingin Talotekniikka Oy on valaistusratkaisujen kokenut ammattilainen. Hoidamme myymälävalaistusasennukset siististi ja kustannustehokkaasti aina asiakkaan parasta ajatellen. Tarvittaessa teemme myös valaistussuunnittelun omiin projekteihimme.

myymälävalaistus

Toimiva ja mahdollisimman huoltovapaa myymälävalaistus

Myymälävalaistus on usein toiminnassa jopa vuorokauden ympäri. Siksi mahdollisimman huoltovapaa ratkaisu on tärkeä, sillä varsinkin ympäri vuorokauden auki olevissa liikkeissä valaistuksen huolto voi olla hankalaa ja heikentää asiakkaiden ostokokemusta.

Myymälän valaistus sisältää yleensä hyvän yleisvalaistuksen ja kohdevalaistusta sekä tarvittaessa esimerkiksi ständivalaistusta. Valaistuksessa on tärkeää ottaa huomioon oikea värilämpötila, valon tehokas värintoisto sekä sen sopivuus juuri kyseiseen kohteeseen, jotta myymälävalaisin korostaa ja valaisee haluttuja tuotteita tehokkaasti.

Näin projekti etenee kanssamme

2

Suunnitelmien toimitus tai tekeminen, tarvittaessa kartoituskäynti

3

Tarjous ja toimitusaika

4

Tilausvahvistus

5

Tilauksen toimitus ja asennus sovittuna ajankohtana

Ulkovalaistus on tärkeä osa myymälävalaistusta

Myös ulkovalaistus on tärkeä osa myymälävalaistusta. Sen avulla voidaan luoda tunnelmaa ja lisätä myymälän kutsuvuutta. Esimerkiksi ulkomainokset tarvitsevat usein omat kohdevalonsa, jotta ne näkyvät asiakkaille hyvin myös pimeällä. Toimiva ulkovalaistus on myös tärkeä turvallisuustekijä esimerkiksi myymälän parkkipaikalla.

valaistus

Onnistunut myymälävalaistus

  • on tehokas ja toimiva
  • palvelee tilaa ja käyttötarkoitusta
  • on mahdollisimman huoltovapaa
  • ottaa huomioon myymälän tarpeet
  • on toteutettu energiatehokkaasti
  • tukee asiakkaan positiivista ostokokemusta

Energiatehokas myymälävalaistus ohjauksen ja LED-valojen avulla

Myymälävalaistuksessa tila määrittelee sen, millainen valaistusratkaisu siihen sopii parhaiten. Tilaa palveleva valaistusratkaisu on avainasemassa erityisesti myymälätiloissa, joissa ei ole ikkunoita lainkaan, sillä silloin se on tilan ainoa valonlähde. Jos myymälässä on ikkunoita, voidaan niiden lähelle asentaa päivänvaloanturi. Anturi säätelee myymälävalaistuksen määrää ikkunan läheisyydessä ulkoa tulevan valon mukaan ja näin parantaa valaistusratkaisun energiatehokkuutta.

Myymälävalaistus LED-valoilla toteutteuna on energiatehokas ja kestävä vaihtoehto, jonka huoltotarve on myös hyvin pieni. Myymälävalaistuksen energialähteenä voidaan hyödyntää myös ympäristöystävällisiä aurinkopaneeleja.

myymälävalaistus asennus

Myymälävalaistuksen asennus joustavasti ja kustannustehokkaasti

Hoidamme myymälävalaistusurakat kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja työmme jälki on sekä siistiä että laadukasta. Pyrimme olemaan projekteissamme joustavia, työskentelemme aina asiakaslähtöisesti ja toteutamme asiakkaan tarpeisiin sopivan ratkaisun. Pystymme antamaan hinta-arvion urakasta nopealla aikataululla. Ratkaisumme ja palvelumme ovat kustannustehokkaita ja toimimme aina asiakkaan etu edellä. Yllätysten edessä pystymme soveltamaan ja hoitamaan valaistusasennukset valmiiksi yllätyksistä huolimatta.

Vuosien varrella meille on kertynyt useita vakioasiakkaita, jotka ovat tyytyväisiä sähköasennusurakoidemme laatuun ja asiakaspalvelevaan asenteeseemme. Tyytyväiset asiakkaat ovat paras palvelun laadun mittari ja meille kaikkein tärkein asia.

Asiakasreferenssit

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

”Toivottavasti he pysyvät tuollaisena”

”Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia.”

Werner Barnard
Werner Barnard

Kysy lisätietoja sähkötöistä

Janne Vasse

Janne Vasse


Liiketoimintapäällikkö

Työnjohtaja

010 508 7652
janne.vasse@helsingintalotekniikka.fi

Jorma Vasse

Jorma Vasse


Hallituksen puheenjohtaja

Työnjohtaja

010 508 7651
jorma.vasse@helsingintalotekniikka.fi

aiantunteva ikoni

Asiantunteva
Kokemus näkyy työnjäljessämme, mietimme aina kokonaisuuksia

joustava ikoni

Joustava
Reagoimme muutoksiin ja yhteydenottoihin nopeasti

luotettava ikoni

Luotettava
Kohteet valmistuvat aikataulussa, laadukkaat tuotteet

luova ikoni

Luova
Suunnittelijoiden ja asentajien ammattitaito takaa hyvän lopputuloksen myös haastavissa kohteissa

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy