Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Aurinkosähköjärjestelmä

Tutustu referensseihimme
GEF logo

Aurinkosähköjärjestelmä auttaa säästämään sähkölaskuissa

Aurinkosähköjärjestelmä on sijoitus tulevaisuuteen, ja aurinkopaneelien asennuksen suosio onkin ollu viime vuosina jatkuvassa kasvussa. Aurinkopaneelijärjestelmä on loistava tapa hyödyntää uusiutuvaa energiaa sekä omakotitaloissa että taloyhtiöissä. Sen avulla voi myös pienentää omaa hiilijalanjälkeään sekä säästää sähkölaskuissa.

Helsingin Talotekniikalta saat aurinkosähköjärjestelmän sekä aurinkopaneelit asennettuna kotiisi tai taloyhtiöösi ja pääset nauttimaan sijoituksesi hyödyistä. Toteutamme aurinkopaneelien ja aurinkosähköjärjestelmän asennuksen sekä tuotteiden toimituksen yhdessä yhteistyökumppanimme GreenEnergy Finland Oy:n kanssa. Toimialueeseemme kuuluvat muun muassa Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

Pyydä tarjous aurinkosähköjärjestelmästä ja aurinkopaneelien asennuksesta!

Aurinkosähköjärjestelmä ja aurinkopaneelijärjestelmä tuottavat ekologista sähköä.

Aurinkosähköjärjestelmä on sijoitus tulevaisuuteen

Aurinkosähköjärjestelmän asennus on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin. Aurinkoenergialla tuotettu sähkö on käytännössä ilmaista ja auttaa sinua säästämään sähkölaskuissa.

Aurinkopaneelijärjestelmä on pitkäikäinen ja toimintavarma. Talon katolle asennettava voimala ei sisällä minkäänlaisia liikkuvia osia, joten se ei myöskään kaipaa monimutkaisia tai aikaavieviä huoltotoimenpiteitä. Laadukkaan aurinkosähköjärjestelmän hankinta lisää myös asuinkiinteistön arvoa, joten se on monella tapaa kannattava sijoitus tulevaisuuteen.

Näin aurinkopaneelijärjestelmän asennus etenee

2

Suunnitelmien toimitus tai tekeminen, tarvittaessa kartoituskäynti

3

Tarjous ja aurinkosähköjärjestelmän toimitusaika

4

Aurinkosähköjärjestelmän tilausvahvistus

5

Tilauksen toimitus ja aurinkopaneelit asennettuna sovittuun ajankohtaan mennessä

Uusiutuvan energian hyötykäyttö on pysyvä trendi

Uusiutuvaan energiaan ja sen entistä laajempaan hyötykäyttöön satsataan jatkuvasti enemmän ja enemmän. Ekologisuus ja kestävä kehitys ovat pysyviä trendejä, eikä niiden suosio ole hiipumassa lähivuosinakaan. Siksi aurinkopaneelijärjestelmä onkin yhä useammalle yritykselle ja kuluttajalle luonnollinen valinta. Aurinkopaneelit tuottavat aurinkoenergiaa, joka on täysin päästötöntä ja jatkuvasti uusiutuva luonnonvara. Sijoitus aurinkosähköjärjestelmään on vastuullinen valinta ja auttaa kotitaloutesi hiilijalanjäljen pienentämisessä.

Aurinkopaneelijärjestelmän asennus onnistuu reippaasti ja laadukkaasti, kun työ on suunniteltu ja tehty ammattilaisten toimesta. Hanki siis aurinkopaneelit asennettuna meiltä!

Aurinkopaneelit asennettuna Helsingin Talotekniikalta

Helsingin Talotekniikka Oy toimittaa aurinkopaneelit asennettuna. Hoidamme myös tuotteiden tilauksen ja kuljetuksen yhdessä yhteistyökumppanimme GreenEnergy Finland Oy:n kanssa, joten saat sekä tuotteet että aurinkosähköjärjestelmän asennuksen samasta paikasta.

GEF-aurinkopaneelit on suunniteltu sopimaan täydellisesti juuri Suomen olosuhteisiin ja ne ovat myös muotoilultaan hyvin tyylikkäät sekä hinta-laatusuhteeltaan loistoluokkaa. Otamme aurinkosähköjärjestelmän asennuksessa huomioon eri kattotyypit, ja urakat suunnitellaan aina yhdessä tilaajan sekä yhteistyökumppanimme kanssa vastaamaan jokaisen kohteen uniikkeja tarpeita. Asennamme aurinkopaneelijärjestelmän muun muassa Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun Uudenmaan alueella.

Aurinkosähköjärjestelmä katolle asennettuna.
Aurinkosähköjärjestelmä tai aurinkopaneelijärjestelmä on usein kannattava sijoitus.

Hoidamme aurinkosähköjärjestelmän asennuksen ammattitaidolla

Aurinkosähköjärjestelmä koostuu katolle asennettavien aurinkopaneelien lisäksi myös monista muista osista. Näitä ovat muun muassa kiinnikkeet, joiden varaan paneelit katolle asennetaan, invertteri, tarvittavat turvakytkimet sekä kaapelointi. Helsingin Talotekniikka Oy hoitaa koko aurinkopaneelijärjestelmän asennusprosessin tuotetilauksista kaapelointiin ja opastaa myös aurinkopaneelien oikeaoppiseen käyttöön.

Ennen aurinkopaneelijärjestelmän asentamista teemme kartoituskäynnin, jossa yhdessä tilaajan kanssa suunnittelemme projektin ja valitsemme tarvittavat tuotteet yhteistyötoimittajamme GEF Oy:n avustuksella ja opastuksella. Projektit toteutetaan aina asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Hoidamme aurinkosähköjärjestelmän asennuksen hyvällä asenteella ja ammattitaidolla.

Sijoita tulevaisuuteen ja pyydä tarjous aurinkosähköjärjestelmän asennuksesta!

Asiakasreferenssit

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

”Toivottavasti he pysyvät tuollaisena”

”Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia.”

Werner Barnard
Werner Barnard

Kysy lisätietoja sähkötöistä

Janne Vasse

Janne Vasse


Liiketoimintapäällikkö

Työnjohtaja

010 508 7652
janne.vasse@helsingintalotekniikka.fi

Jorma Vasse

Jorma Vasse


Hallituksen puheenjohtaja

Työnjohtaja

010 508 7651
jorma.vasse@helsingintalotekniikka.fi

aiantunteva ikoni

Asiantunteva
Kokemus näkyy työnjäljessämme, mietimme aina kokonaisuuksia

joustava ikoni

Joustava
Reagoimme muutoksiin ja yhteydenottoihin nopeasti

luotettava ikoni

Luotettava
Kohteet valmistuvat aikataulussa, laadukkaat tuotteet

luova ikoni

Luova
Suunnittelijoiden ja asentajien ammattitaito takaa hyvän lopputuloksen myös haastavissa kohteissa

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy