Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Toimistovalaistus

Tutustu referensseihimme

Toimistovalaistus tilan muuttuvia valaistustarpeita palvellen

Toimistovalaistusjärjestelmä on usein monipuolinen kokonaisuus hyvää yleisvaloa sekä käytännöllistä valonohjausta. Valaistus- ja ohjaustarve voi toimistoissa muuttua tilan käyttötarkoituksen mukaan, jolloin ratkaisu täytyy suunnitella palvelemaan muuttuneita tarpeita.

Helsingin Talotekniikka Oy on kokenut ja ammattitaitoinen tekijä. Toimimme toimistovalaistusprojekteissa joustavasti hyvässä yhteishengessä muiden toimijoiden kanssa. Asennusjälkemme on laadukasta ja siistiä, ja tarvittaessa hoidamme myös toimiston valaistuksen suunnittelun omiin projekteihimme.

Kysy lisää toimistovalaistuksen toteutuksesta!

toimistovalaistus

Toimiva toimistovalaistus tehostaa työntekoa

Hyvä, tehokas ja käytännöllisesti toteutettu toimiston valaistus on edellytys työskentelylle. Toimistovalaistuksessa tärkeää on hyvä yleisvalo sekä kohdevalaistus tarvittaessa. Valaistuksen ja sen ohjattavuuden muokattavuus on tärkeää ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa, sillä toimistotilojen jakoja ja pohjaratkaisua voidaan muuttaa. Myös valaistuksen oikea värilämpötila tulee ottaa huomioon toimistovalaistusta suunniteltaessa ja toteutettaessa.

Näin projekti etenee kanssamme

2

Suunnitelmien toimitus tai tekeminen, tarvittaessa kartoituskäynti

3

Tarjous ja toimitusaika

4

Tilausvahvistus

5

Tilauksen toimitus ja asennus sovittuna ajankohtana

Oikea ohjausjärjestelmä toimiston eri tiloihin

Toimistoissa ja liiketiloissa on yleensä itse toimistotilan lisäksi myös monia muita tiloja, joiden kaikkien valaistus- ja ohjaustarpeet ovat erilaiset. Tiloissa, joissa vain käydään, kuten wc:ssä tai varastossa, on kannattavampaa valita ohjaus liiketunnistimella kuin katkaisijalla, jotta valot eivät pala turhaan. Liiketunnistin on myös hygieenisempi vaihtoehto kuin perinteinen valokatkaisija.

Ulkoikkunoiden lähelle on mahdollista asentaa päivänvaloanturi, joka säätelee valoa ikkunoiden lähellä ja lisää toimistovalaistusratkaisun energiatehokkuutta. Suunnittelulla on tilojen valaistuksen käytännöllisyydessä ja käytettävyydessä merkittävä rooli.

valaistus

Toimistovalaistuksen ohjausjärjestelmäksi voidaan valita esimerkiksi:

  • Liiketunnistus
  • Läsnäolotunnistus
  • Päivänvalotunnistus
  • Perinteinen valokatkaisija

Julkisen tilan valaistus ja liiketilan valaistus hybridimallilla

Julkisen tilan valaistus toteutetaan usein käyttämällä valaistuksen hybridimallia, joka sisältää sekä yleisvaloa että kohdevaloa. Lisäksi voidaan käyttää koristevalaistusta, mikä lisää tilan kutsuvuutta.

Liiketilassa on usein erillisiä tiloja ja siten myös erilaisia tarpeita valaistuksen ohjattavuudelle. Näihin tiloihin kannattaa aina toteuttaa valaistusratkaisu, joka palvelee tilan käyttäjiä ja käyttötarkoitusta parhaalla mahdollisella tavalla.

toimistovalaistus

Toimistovalaistus asennettuna joustavasti ja laadukkaasti

Ammattitaitoisilla asentajillamme on vuosien kokemus toimistovalaistuksen asennuksista. Olemme joustava ja yhteistyökykyinen toimija ja pyrimme aina huomioimaan mahdollisimman hyvin sekä asiakkaamme että samassa projektissa työskentelevät muut toimijat.

Olemme valaistusasennuksen innovaattoreita ja päivitämme tietojamme uusista tuotteista jatkuvasti. Toteutamme toimiston valaistusasennukset järkevästi ja käytännöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Lisäksi vahvuutenamme on siisti asennusjälki.

Työn valmistuttua teemme lopputarkastuksen, laadimme kohteen mittauspöytäkirjat ja hoidamme urakkamme loppusiivouksen. Varmistamme myös, että valaistusta on turvallista käyttää.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous toimistovalaistuksen asennuksesta!

Asiakasreferenssit

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

”Toivottavasti he pysyvät tuollaisena”

”Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia.”

Werner Barnard
Werner Barnard

Kysy lisätietoja sähkötöistä

Janne Vasse

Janne Vasse


Liiketoimintapäällikkö

Työnjohtaja

010 508 7652
janne.vasse@helsingintalotekniikka.fi

Jorma Vasse

Jorma Vasse


Hallituksen puheenjohtaja

Työnjohtaja

010 508 7651
jorma.vasse@helsingintalotekniikka.fi

aiantunteva ikoni

Asiantunteva
Kokemus näkyy työnjäljessämme, mietimme aina kokonaisuuksia

joustava ikoni

Joustava
Reagoimme muutoksiin ja yhteydenottoihin nopeasti

luotettava ikoni

Luotettava
Kohteet valmistuvat aikataulussa, laadukkaat tuotteet

luova ikoni

Luova
Suunnittelijoiden ja asentajien ammattitaito takaa hyvän lopputuloksen myös haastavissa kohteissa

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy