Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Sähkötyöt monipuolisella ammattitaidolla ja 30 vuoden kokemuksella

Meiltä saat samasta paikasta sähkösuunnittelun, kattavat asennuspalvelut ja myös lämpökuvaukset. Toteutamme esimerkiksi sähköautojen latauspisteiden asennukset, valaistusasennukset sekä sähköurakoinnin.

Yleisimpiin työtehtäviimme kuuluu muun muassa sähkökeskusten siirrot ja parannamme ratkaisuillamme kiinteistösi energiatehokkuutta. Sähköasennuksistamme laadimme myös aina mittauspöytäkirjat. Toimialueeseemme kuuluu Helsinki, Espoo, Vantaa sekä muu Uusimaa.

sähkötyöt

Hoidamme kaikki sähkötyöt suunnittelusta
toteutukseen

Meillä on hallussa kaikki rakennusten sähköasennukset, kuten esimerkiksi tilamuutoksiin liittyvät sähkötyöt, valaistus, koneistus sekä atk-verkkojen asennus ja korjaukset. Hoidamme myös kaikki käyttösähköön ja ohjaussähköön liittyvät työt sekä ilmastoinnin ohjauksen että lämmitysjärjestelmiin liittyvän sähköurakoinnin ja kaikkien edellä mainittujen automaation. Teemme paljon esimerkiksi vuokralaismuutoksia, jotta vuokralainen saa muokattua tilasta tarpeisiinsa sopivan myös sähkötöiden puolesta. Tämän lisäksi hoidamme myös esimerkiksi sähköautojen latauspisteiden asennuksia. Teemme asiakkaillemme kaiken valmiiksi suunnittelusta CAD-ohjelmistoa käyttäen itse asennukseen saakka, ja voimme tehdä työt myös erillisen sähkösuunnittelutoimiston suunnitelmien perusteella. Tarvittaessa toimimme myös pääurakoitsijana.

Näin projekti etenee kanssamme

2

Suunnitelmien toimitus tai tekeminen, tarvittaessa kartoituskäynti

3

Tarjous ja toimitusaika

4

Tilausvahvistus

5

Tilauksen toimitus ja asennus sovittuna ajankohtana

Kartoituskäynnillä selvitämme työn tarpeen ja hinta-arvion

Toteutamme monipuolisia projekteja laidasta laitaan. Tarvittaessa teemme kohteeseen tutustumiskäynnin, jossa kartoitamme työn tarpeen ja kaikki työhön liittyvät seikat. Toimimme asiakaslähtöisesti ja projekteissa, joissa teemme kohteen sähkösuunnittelun itse pyrimme ottamaan asiakkaan tarpeet mahdollisimman hyvin huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Kartoituskäynnin avulla pystymme myös antamaan projekteista tarkan hinta-arvion.

sähkötyöt

Sähköasennukset turvallisesti ja räätälöitynä
palvelemaan käyttötarkoitusta

Sähköasennukseissa tärkein huomioon otettava seikka on asennusten tarkoituksenmukaisuus. Työtä ei tule yli- eikä alisuunnitella, vaan ratkaisun tulee aina olla toimiva, vastata käyttötarkoitukseen ja sopia juuri siihen tilaan tai paikkaan johon se tulee. Turvallisuus on sähköasennuksissa ensisijaisen tärkeää ja meillä esimerkiksi tarvittavat sähköpurkutyöt hoitaa aina tehtävään soveltuva sähköalan asiantuntija.

sähkötyöt

Ammattitaitoiset tekijät sekä laaja
kumppaniverkosto

30-vuotisen uramme olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia sähköasennusprojekteja. Olemme tehneet muun muassa paljon asennuksia teollisuuden tarpeisiin, kuten monipuolisia koneasennuksia, hallien sähköistystä sekä logistiikkakiinteistöjä. Temme teollisuudelle erikoisanennuksia asiakkaamme tarpeiden mukaan ja voimme tehdä sähkötöitä myös pienkotitaloihin sekä yksityisasiakkaille. Meillä on pitkä kokemus sähkötöistä, ammattitaitoiset tekijät sekä laaja-alaista kokemusta monenlaisista sähköasennusprojekteista. Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakasta ja juuri hänen tarpeitaan. Erittäin tarkkoja olemme urakan toteutumisesta sovitussa aikataulussa työn laadusta tinkimättä. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme kautta tarjoamme asiakkaillemme kaikki LVISA-palvelut. Meille tärkeää asentajiemme ammattitaidon lisäksi on asiakaspalveleva ote työhön sekä se, että hommat hoidetaan aina hyvässä hengessä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sähköalan pitkän linjan ammattilaisilta!

Asiakasreferenssit

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

”Toivottavasti he pysyvät tuollaisena”

”Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia.”

Werner Barnard
Werner Barnard

Kysy lisätietoja sähkötöistä

Janne Vasse

Janne Vasse


Liiketoimintapäällikkö

Työnjohtaja

010 508 7652
janne.vasse@helsingintalotekniikka.fi

Jorma Vasse

Jorma Vasse


Hallituksen puheenjohtaja

Työnjohtaja

010 508 7651
jorma.vasse@helsingintalotekniikka.fi

aiantunteva ikoni

Asiantunteva
Kokemus näkyy työnjäljessämme, mietimme aina kokonaisuuksia

joustava ikoni

Joustava
Reagoimme muutoksiin ja yhteydenottoihin nopeasti

luotettava ikoni

Luotettava
Kohteet valmistuvat aikataulussa, laadukkaat tuotteet

luova ikoni

Luova
Suunnittelijoiden ja asentajien ammattitaito takaa hyvän lopputuloksen myös haastavissa kohteissa

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy