Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Sähköauton latauspiste taloyhtiöön

Kysy lisää sähköauton latauspisteen asennuksesta

Sähköauton latauspiste taloyhtiöön – Suunnittelu, asennus ja neuvonta

Sähköauton latauspiste taloyhtiöön kätevästi ja erinomaisella asennusjäljellä Helsingin Talotekniikalta. Sähköautojen määrä kasvaa jatkuvasti, ja tämä vaikuttaa olennaisesti taloyhtiöiden tarpeisiin varustautua latausinfrastruktuurilla. Helsingin Talotekniikan erikoisosaaminen kattaa sähköauton latauspisteiden asentamisen taloyhtiöille. Asiakkaiden tarpeet ovat yksilöllisiä ja olemme sitoutuneet räätälöimään latausratkaisut niiden mukaisesti. 

Tarjoamme kattavaa palvelua suunnittelusta asennukseen ja pystymme toimittamaan eri tehokkuuksien latausasemia. Ymmärrämme, että kiinteistöjen tilat ja puitteet vaihtelevat, minkä vuoksi olemme valmiita tekemään tarvittavat maanrakennustyöt, kuten pihan avaamisen asfaltin alta latausinfrastruktuurin toteuttamiseksi.

Erange-IQ_

Miksi hankkia sähköauton latauspiste taloyhtiöön? 

Sähköautojen yleistyessä taloyhtiöille tulee yhä ajankohtaisemmaksi harkita sähköauton latauspisteen hankkimista. Helsingin Talotekniikka tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja latausinfrastruktuurin toteuttamiseen, alkaen pihan mahdollisista muutostöistä latauspisteiden sujuvaan asentamiseen. 

Monia etuja taloyhtiölle: 

 • Arvonlisäys: Kiinteistön arvo kasvaa modernien palveluiden myötä. 
 • Tulevaisuuden tarpeisiin: Kasvava sähköautojen määrä tekee latauspisteestä pian välttämättömyyden. 
 • Ympäristövaikutukset: Latauspiste kannustaa asukkaita hankkimaan sähköautoja, vähentäen näin hiilijalanjälkeä. 
 • Sähköautoilun edistäminen: Tarjoamme konkreettisen tavan edistää puhtaampia liikennemuotoja. 

Kun kyseessä on sähköauton latauspisteen hankkiminen taloyhtiöön, valinta Helsingin Talotekniikan monipuolisten palveluiden puolesta on luotettava ja vastuullinen päätös. 

Mitä laki sanoo sähköautojen latauspisteistä? 

Laki sanoo, että uusien asuinrakennusten parkkipaikoille täytyy asentaa sähköauton latausvalmius, jos parkkipaikkoja on neljä tai enemmän. 

Sähköautojen latauspisteiden sekä latausvalmiuden toteuttaminen onnistuu Helsingin Talotekniikalta. Me tunnemme erilaiset määräykset ja vaatimukset, joita sähköauton latauspisteiden asennuksessa täytyy noudattaa. Tarvittaessa toteutamme myös pelkän latausvalmiuden. 

Latauspisteen ja latausvalmiuden ero: 

 • Latauspiste on täysin toimiva latausasema, jonka avulla voit ladata sähköautoa. 
 • Latausvalmius tarkoittaa esimerkiksi maan alle asennettavaa putkistoa, johon on mahdollista asentaa latauspisteen johdot myöhemmin. 

Ole siis yhteydessä latauspisteiden ammattilaiseen, niin suunnittelemme taloyhtiöllesi sopivan kokonaisuuden!

eRangeUno_home_cable

Latauspisteen suunnittelu ja toteutus 

Ensin kartoitamme tarpeenne ja laadimme suunnitelman, joka täyttää taloyhtiönne vaatimukset. Hyödynnämme pitkää kokemustamme ja asiantuntemustamme tarjotaksemme teille parhaan mahdollisen ratkaisun.

Suunnitelma sisältää: 

 • Latauspisteiden määrän: kuinka monta latauspistettä tarvitaan. 
 • Sijainti: mihin latauspisteet sijoitetaan, esimerkiksi pihalla tai parkkihallissa. 
 • Latauskaapeleiden reitit: Miten latauskaapelit vedetään latauspisteille. 
 • Latausasemien tyyppi: mitkä latausasemat soveltuvat parhaiten käyttöönne. 
 • Tehokkuus: kuinka nopeasti autot saadaan ladattua. 

Kun suunnittelu on valmis, siirrymme toteutusvaiheeseen. Asennusprosessi saattaa vaatia maanrakennustöitä, kuten pihan avaamisen, mikäli se on asfaltoitu. Tällöin tiedotamme etukäteen mahdollisista häiriöistä. Pyrimme tekemään työn nopeasti ja tehokkaasti, jotta arkinen toimintanne häiriintyy mahdollisimman vähän. 

Nordstrand_IQ

Miten asukkaiden latausmääriä mitataan? 

Asukkaiden latausmääriä voidaan mitata joko siten, että jokaiselle latausasemalle asennetaan oma mittarinsa tai sitten voidaan hyödyntää digitaalista tunnistautumista. 

Pääasia on kuitenkin se, että kukaan ei joudu maksamaan toisten latausmaksuja. Tarkalla asukaskohtaisella mittauksella jokaisen sähkönkäyttöä voidaan mitata yksilöllisesti.  Tällä tavalla ei synny epäselvyyksiä siitä, kuka on ladannut paljon ja kuka vähemmän. 

Sähköauton latauspiste taloyhtiöön – Kysy tarjous 

Sähköauton latauspiste kannattaa hankkia taloyhtiöön, koska liikenne sähköistyy koko ajan. Yhä useammalla asuntoa etsivällä on käytössään sähköauto, joten latauspisteen olemassaolo saattaa olla ratkaiseva tekijä, kun autoilija etsii omistus- tai vuokra-asuntoa. 

Ole siis yhteydessä Helsingin Talotekniikan asiantuntijoihin, niin etsimme sinun taloyhtiöösi parhaimman ratkaisun. Vastaamme mielellämme kaikkiin sähköauton latauspisteitä koskeviin kysymyksiin ja annamme tarjouksen sähköauton latauspisteen asennuksesta taloyhtiöön!

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy