Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Ilmalämpöpumput

Tutustu referensseihimme
nanoex logo
Panasonic logo
PRO Club logo

Ilmalämpöpumppu asennettuna ammattitaidolla

Helsingin Talotekniikka Oy on pitkän linjan ammattilainen ilmalämpöpumppujen asennuksessa. Olemme Panasonicin PRO Partner, joten meiltä saat kohteeseesi Panasonic-ilmalämpöpumpun asennettuna jopa viiden vuoden takuulla. Ymmärrämme toimivan läpiviennin tärkeyden sekä kondenssivesien oikeanlaisen poiston merkityksen ja otamme ne huomioon jo projektin suunnitteluvaiheessa. Toteutamme asianmukaisen reitin veden poistolle niin, ettei siitä koidu haittaa rakennukselle.

Olemme sähköasennuksen ammattilaisia, joten huolehdimme ilmalämpöpumpulle oikeaoppisen sähkönsyötön toteuttamisen. Ohjeistamme myös tarvittaessa laitteen käyttöön ja säännölliseen puhdistukseen. Teemme ilmalämpöpumppujen asennuksia alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa.

Ilmalämpöpumppu asennettuna ammattitaidolla – kysy lisää!

Ilmalämpöpumppu asennettuna

Ilmalämpöpumpulle jopa viiden vuoden takuu

Olemme Panasonic-ilmalämpöpumppujen valtuutettu asennusyritys sekä Panasonic PRO Partner. PRO Partner -sopimuksen kautta voimme tarjota Panasonic-tuotteille tarvittaessa viiden vuoden takuun. Takuu edellyttää muun muassa kolmen vuoden kohdalla tehtävää PRO Partner -huoltoa, jonka voi tilata keneltä tahansa PRO Partnerilta.

Tunnemme Panasonicin tuotteet hyvin ja toimimme tiiviissä yhteistyössä valmistajan kanssa. Panasonic järjestää meille säännöllistä koulutusta, joten olemme ajan tasalla heidän tuotteistaan ja meillä on suora keskusteluyhteys valmistajan kanssa. Olemme laadukkaiden Panasonic-ilmalämpöpumppujen luottoasennusyritys ja osaamme myös neuvoa kattavasti tuotteen käytössä sekä kertoa, kuinka tuotetta tulee puhdistaa omatoimisesti.

Tilaa laadukas Panasonic-ilmalämpöpumppu!

Näin projekti etenee kanssamme

2

Suunnitelmien toimitus tai tekeminen, tarvittaessa kartoituskäynti

3

Tarjous ja toimitusaika

4

Tilausvahvistus

5

Tilauksen toimitus ja asennus sovittuna ajankohtana

Kartoituskäynnin avulla teemme tarkan hinta-arvion asennuksesta

Ilmalämpöpumpun asennuksessa kaikki lähtee liikkeelle tarjouspyynnöstä. Jos asiakkaalla on jo etukäteen selkeästi mielessään ilmalämpöpumpun käyttötarkoitus sekä sisä- että ulkoyksikön paikat, projekti etenee esimerkiksi asennuspaikasta otettujen valokuvien avulla nopeasti. Teemme mielellämme myös kartoituskäynnin, jonka avulla pystymme suunnittelemaan ilmalämpöpumpun asennuksen sekä antamaan siitä tarkemman hinta-arvion. Kartoituskäynnin avulla pystymme myös vähentämään projektissa mahdollisesti eteen tulevia yllätyksiä, sillä pääsemme näkemään lähtötilanteen paikan päällä itse.

MnEfE89t

Toimistotiloissa ilmalämpöpumppu lisää työskentelymukavuutta

Ilmalämpöpumppu asennettuna toimistoon viilentää työskentelytiloja tehokkaasti kesähelteillä ja auttaa pitämään tilat lämpimänä pakkasten paukkuessa. Asennusta toimistotiloihin tehtäessä erityisesti ulkoyksikön paikka on mietittävä tarkkaan ja sen asennukselle tarvitaan usein lupa kiinteistön omistajalta. Ulkoyksikkö voidaan sijoittaa esimerkiksi katolle, jolloin toteutamme kohteeseen tarvittavan reitityksen ja läpiviennin.

Ilmalämpöpumppu asennettuna kohteeseen kuin kohteeseen

Helsingin Talotekniikka Oy hoitaa sekä yksittäisten että useamman ilmalämpöpumpun asennukset siististi ja ammattitaitoisesti muun muassa:

  • toimistoihin
  • teollisuushalleihin
  • kerrostaloihin
  • omakotitaloihin
  • rivitaloihin
  • mökeille

Asennettaessa ilmalämpöpumppua erilaisiin kohteisiin, on otettava huomioon useita asioita. Kun ilmalämpöpumppu asennetaan kerrostaloon, on muistettava, että taloyhtiö omistaa talon julkisivun ja asennukseen on oltava taloyhtiön lupa. Taloyhtiö vaatii usein myös tarkat tiedot siitä, kuinka esimerkiksi kondenssivesien poisto tapahtuu ja minne vesi menee. Asennettaessa ilmalämpöpumppu rivitaloon tai kerrostaloon, on myös varmistettava, ettei siitä koidu naapureille melu-, puhallus-, vesi- tai näköhaittaa.

Kysy meiltä myös ilmalämpöpumppu mökille asennettuna!

toimistovalaistus

Ilmalämpöpumppu viilentää ja lämmittää tehokkaasti tarpeen mukaan

Ilmalämpöpumppu lisää asumisen sekä työskentelyn mukavuutta viilentämällä tilaa kesähelteillä ja toimimalla talvella muun lämmityksen tukena. Se on energiatehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto sekä kotiin että työpaikalle. Ilmalämpöpumpun avulla voidaan tehokkaasti viilentää suuriakin hallitiloja tai pienentää lämmityskustannuksia.

Ilmalämpöpumppu asennettuna nopeasti ja siististi ammattilaisten toimesta

Yhden ilmalämpöpumpun asennus hoituu yleensä päivässä. Useamman ilmalämpöpumpun asennuksen sisältävissä isommissa projekteissa voi mennä tapauksesta riippuen useampia viikkoja. Tällaisiin suurempiin asennusprojekteihin suunnittelemme työaikataulun ja hoidamme kaikki asennustyöt laadukkaasti valmiiksi.

Meillä Helsingin Talotekniikalla on vuosien kokemus monipuolisista sähkötöistä sekä ilmalämpöpumppujen asennuksesta. Asennusjälkemme on siistiä ja tiedämme jättää riittävästi tilaa sekä ulko- että sisäyksikön ympärille. Toteutamme läpiviennin ja kondenssiveden poiston huolellisesti. Ammattitaitoiset asentajamme opastavat tarvittaessa asiakasta ilmalämpöpumpun käyttöön.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Asiakasreferenssit

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

”Toivottavasti he pysyvät tuollaisena”

”Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia.”

Werner Barnard
Werner Barnard

Kysy lisätietoja sähkötöistä

Janne Vasse

Janne Vasse


Liiketoimintapäällikkö

Työnjohtaja

010 508 7652
janne.vasse@helsingintalotekniikka.fi

Jorma Vasse

Jorma Vasse


Hallituksen puheenjohtaja

Työnjohtaja

010 508 7651
jorma.vasse@helsingintalotekniikka.fi

aiantunteva ikoni

Asiantunteva
Kokemus näkyy työnjäljessämme, mietimme aina kokonaisuuksia

joustava ikoni

Joustava
Reagoimme muutoksiin ja yhteydenottoihin nopeasti

luotettava ikoni

Luotettava
Kohteet valmistuvat aikataulussa, laadukkaat tuotteet

luova ikoni

Luova
Suunnittelijoiden ja asentajien ammattitaito takaa hyvän lopputuloksen myös haastavissa kohteissa

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy