Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Teollisuusvalaistus

Tutustu referensseihimme

Energiatehokas teollisuusvalaistus ammattilaisten asentamana

Teollisuusvalaistus on keskeinen osa jokaista tuotantotilaa tai varastoa. Helsingin Talotekniikka Oy toteuttaa energiatehokkaan teollisuusvalaistuksen ammattitaidolla ja palvelevalla asenteella. Asennamme teollisuusvalaisimet erilaisiin kohteisiin laadusta tinkimättä. Toteutamme tarvittaessa myös sähkösuunnittelun omiin projekteihimme.

Tilaamme projekteihin tarvittavat valaisimet asiakkaan puolesta ja meillä on kattava verkosto yhteistyökumppaneita, joiden laadukkaita teollisuusvalaisimia käytämme projekteissamme. Voit kääntyä puoleemme, oli etsinnässä sitten teollisuusvalaistus, tuotantohallin valaistus, teollisuusvalaisimet tai konehallin valaistus.

Teollisuusvalaisimet ovat tärkeä osa jokaista tuotantotilaa ja varastoa.

Teollisuusvalaistus täytyy sijoitella oikein

Teollisuusvalaistus on tärkeää turvallisuuden sekä työtehokkuuden kannalta. Teollisuushallit ja konehallit ovat usein suuria ja korkeita tiloja, mikä pitää ottaa huomioon tehokkaan teollisuusvalaistuksen ja konehallin valaistuksen suunnittelussa. Erityisen tärkeää on sijoitella valaisimet tilaan oikeaoppisesti, jotta ne valaisevat sen juuri työn vaatimalla tavalla. Tärkeää on myös, että teollisuusvalaisimet ovat laadukkaita ja kestäviä sekä toimivat moitteettomasti teollisuuskäytössä. Tehokkaasti toteutettu teollisuusvalaistus tai konehallin valaistus on tärkeä osa tilan toimivuutta.

Näin projekti etenee kanssamme

2

Suunnitelmien toimitus tai tekeminen, tarvittaessa kartoituskäynti

3

Tarjous teollisuusvalaistuksesta ja toimitusaika

4

Tilausvahvistus

5

Teollisuusvalaistuksen toimitus ja asennus sovittuna ajankohtana

Tehokas teollisuusvalaistus tilan vaatimusten mukaan

Teollisuushallit ovat työskentelytilaa. Työturvallisuus on yksi tärkeä teollisuusvalaistusta ja konehallin valaistusta määrittävä tekijä. Osassa kohteista teollisuushallin valaistusta määrittelevät säännökset tietyistä valaistuksen lux-määristä, joiden täytyy toteutua tilassa työturvallisuuden säilyttämiseksi.

Itse teollisuushallitila määrittelee, mitkä valaisimet sopivat sinne parhaiten. Tilan valaistus ja valaisinten valinta suunnitellaan tilan koon, korkeuden ja käyttötarkoituksen mukaan. Teollisuusvalaisimet saattavat myös joissain kohteissa vaatia suojauksia, jolloin suojan vaikutus valon lux-määrään on otettava huomioon jo silloin, kun teollisuusvalaistus on suunnitteluvaiheessa.

Teollisuusvalaistuksen energiatehokkuus näkyy sähkölaskussa

Teollisuusvalaistuksen energiatehokkuuden parantaminen on yksi yleisimmistä syistä, miksi teollisuushallin valaistusta lähdetään uusimaan. Valaistuksen päivittäminen energiatehokkaisiin LED-valoihin säästää sähkökustannuksissa ja parantaa valaistuksen tehokkuutta. LED-valot ovat energiatehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu pitkäaikaisen kestävyytensä kannalta.

Vanhan valaistuksen uusiminen maksaa itsensä takaisin sähkönkulutuksen laskiessa, ja uusittu teollisuusvalaistus vaatii myös vähemmän huoltoa, mikä säästää kiinteistön kuluissa. Usein on kannattavampaa uusia hallin valaistus kerralla, kuin jatkaa vanhan huoltamista. Valaistuksen automaatio tiloissa tai hallitilan osissa, joissa se on mahdollista ja tarkoituksenmukaista, tuo valaistusratkaisulle lisäarvoa sekä parantaa energiatehokkuutta.

Onnistunut konehallin valaistus voi olla automatisoitu

Konehallin valaistuksen tarve poikkeaa muista teollisuushalleista. Jos konehallissa työskentelee pääasiassa koneita, voi halli olla lähes pimeä. Huollon aikana hallin riittävä valaistus on kuitenkin tärkeää työn sujuvuuden kannalta. Automaatio auttaa konehallin valaistuksen ja teollisuusvalaistuksen säätelyssä sekä valaistuksen energiatehokkuuden parantamisessa.

teollisuusvalaistus ja teollisuusvalaisimet
Teollisuusvalaistus asennetaan aina huolellisesti.

Teollisuushallien valaistus joustavasti ja ammattitaitoisesti

Helsingin Talotekniikka Oy on loistava valinta teollisuusvalaistuksen ja teollisuushallien valaistuksen toteutukseen. Olemme projektiemme suhteen hyvin joustavia. Toteutamme suuret ja pienemmät valaistusprojektit sekä teollisuus- että konehalleihin.

Meillä on kokemusta monen eri kokoluokan projekteista ja yhteen kohteeseen olemme asentaneet jopa 900 teollisuusvalaisinta kerralla. Voimme esimerkiksi vaihtaa teollisuushalliin pelkät valaisimet tai tehdä tarvittaessa kaapelointia ja asentaa myös liiketunnistimia sekä muita ohjauksia osana teollisuusvalaistusta. Meidän tavoitteemme on suunnitella ja toteuttaa asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu teollisuushallin valaistukseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous teollisuushallin tai konehallin valaistuksen toteutuksesta!

Asiakasreferenssit

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

”Toivottavasti he pysyvät tuollaisena”

”Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia.”

Werner Barnard
Werner Barnard

Kysy lisätietoja sähkötöistä

Janne Vasse

Janne Vasse


Liiketoimintapäällikkö

Työnjohtaja

010 508 7652
janne.vasse@helsingintalotekniikka.fi

Jorma Vasse

Jorma Vasse


Hallituksen puheenjohtaja

Työnjohtaja

010 508 7651
jorma.vasse@helsingintalotekniikka.fi

aiantunteva ikoni

Asiantunteva
Kokemus näkyy työnjäljessämme, mietimme aina kokonaisuuksia

joustava ikoni

Joustava
Reagoimme muutoksiin ja yhteydenottoihin nopeasti

luotettava ikoni

Luotettava
Kohteet valmistuvat aikataulussa, laadukkaat tuotteet

luova ikoni

Luova
Suunnittelijoiden ja asentajien ammattitaito takaa hyvän lopputuloksen myös haastavissa kohteissa

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy