Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Sähkösuunnittelu

Tutustu referensseihimme

Sähkösuunnittelu vankalla kokemuksella

Helsingin Talotekniikka Oy hoitaa kaikki rakennusten sähköiseen talotekniikkaan ja kiinteistöjen tekniseen kunnossapitoon liittyvät työt. Palvelualueemme ulottuu pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Sähkösuunnittelu

Meillä on vankka kokemus sekä teollisuuskiinteistöjen että suurten toimistokiinteistöjen tila- ja vuokaralaismuutoksiin liittyvistä sähkö- ja turvallisuusjärjestelmien saneeraustöistä. Isännöintiyritykset monipuolisine kohteineen ovat yksi iso asiakasryhmämme. Hoidamme ammattitaidolla myös yksityisasiakkaiden sähkötyöt tarvittaessa aina rakennusten sähkösuunnittelusta lähtien.

Ammattisuunnittelijamme laatii sähkösuunnitelmat CAD-ohjelmistolla ja tekee tarvittavat dokumentit. Kohde suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Näin projekti etenee kanssamme

2

Suunnitelmien toimitus tai tekeminen, tarvittaessa kartoituskäynti

3

Tarjous ja toimitusaika

4

Tilausvahvistus

5

Tilauksen toimitus ja asennus sovittuna ajankohtana

Luotettavien ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme kanssa pystymme tarjoamaan kaikki LVISA-palvelut. Laajassa ja hyväksi koetussa yhteistyöverkostossamme on niin suuria kuin pienempiäkin talotekniikka-alan yrityksiä.

Kuulumme käänteisen arvonlisäveron piiriin ja toimimme tarvittaessa myös pääurakoitsijana.

sähkötyöt

Asenteella ja aikataulussa

Olemme vakavarainen ja kaikki työnantajavelvoitteensa mallikkaasti hoitava perheyritys, jonka suonissa virtaa sähköalan ammattitaitoa jo 25 vuoden ajalta. Palveluksessamme pärjäävät työnsä ammattitaidolla ja hyvällä asenteella tekevät sähköasentajat. Ja hyvin ovat pärjänneet ja viihtyneet, sillä vaihtuvuus on meillä todella vähäistä. Onpa mukana ammattiosaajia sieltä 25 vuoden takaakin.

Aikataulutus on taitolaji. Meillä tämä taito on hyppysissä. Pitkän kokemuksen myötä urakat on laskettu ammattitaidolla. Hutilointia ei sallita ja kullekin työmaalle ja asennustyövaiheelle varataan riittävästi työaikaa. Myös täsmällisyys on taitolaji. Helsingin Talotekniikan asentajat ovat ajoissa paikalla, kuten hyviin tapoihin kuuluu. Ja sanomattakin on selvää, että työt valmistuvat annetussa aikataulussa.

Asiakasreferenssit

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

”Toivottavasti he pysyvät tuollaisena”

”Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia.”

Werner Barnard
Werner Barnard

Kysy lisätietoja sähkötöistä

Janne Vasse

Janne Vasse


Liiketoimintapäällikkö

Työnjohtaja

010 508 7652
janne.vasse@helsingintalotekniikka.fi

Jorma Vasse

Jorma Vasse


Hallituksen puheenjohtaja

Työnjohtaja

010 508 7651
jorma.vasse@helsingintalotekniikka.fi

aiantunteva ikoni

Asiantunteva
Kokemus näkyy työnjäljessämme, mietimme aina kokonaisuuksia

joustava ikoni

Joustava
Reagoimme muutoksiin ja yhteydenottoihin nopeasti

luotettava ikoni

Luotettava
Kohteet valmistuvat aikataulussa, laadukkaat tuotteet

luova ikoni

Luova
Suunnittelijoiden ja asentajien ammattitaito takaa hyvän lopputuloksen myös haastavissa kohteissa

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy