Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Valaistusratkaisut

Tutustu referensseihimme
signify logo

Valaistusratkaisut monipuolisesti asiakkaan tarpeita palvellen

Valaistusratkaisut myymälöihin, teollisuuteen ja toimistoihin omakotitaloja sekä taloyhtiöitä unohtamatta. Helsingin Talotekniikka Oy asentaa valaistusratkaisut laadukkaasti ja ammattitaidolla. Oli kyseessä yleisvalaistus, kohdevalaistus, aluevalaistus tai jotain siltä väliltä, niin ammattitaitoiset sekä asiakaspalveluhenkiset asentajamme hoitavat monipuoliset valaistusasennukset siististi ja joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden. Laadukkaat valaistusratkaisut viimeistelevät kohteen kuin kohteen!

Toimistovalaistus ja muut valaistusratkaisut. Aluevalaistus onnistuu myös Helsingin talotekniikalta.

Parhaat valaistusratkaisut tai aluevalaistus asiakkaan tarpeeseen

Valaistusratkaisut ja -tuotteet päivittyvät koko ajan. Meille on tärkeää pysyä mukana tässä kehityksessä, jotta pystymme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamaan asiakkaillemme aina parhaiten heidän tarpeisiinsa sopivat valaistusratkaisut. Valaistusratkaisua toteuttaessamme me urakoitsijana teemme tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaan että valaisinten toimittajan kanssa. Valaisinvalmistajista yhteistyökumppaneinamme toimivat muun muassa SteraLux sekä Signify.

Energiatehokas valaistus säästää sähkökustannuksissa

LED-valaistusratkaisut ovat energiatehokkaita, kestäviä ja pitkäikäisiä. Kohteen käyttötarkoitukseen sopivan ohjausjärjestelmän hyödyntäminen lisää valaistusratkaisujen energiatehokkuutta, sillä valot eivät jää päälle turhaan. Ohjausjärjestelmien avulla aluevalaistusta saadaan hallittua tehokkaasti, jotta valoa on oikea määrä oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Hyvin suunnitellut ja laadukkaat valaistusratkaisut tai aluevalaistus vähentää huollon tarvetta sekä polttimoiden uusimista ja säästää siten kustannuksia.

Mitä hyötyjä laadukkaat valaistusratkaisut tarjoavat? 

Valaistusratkaisut ovat yksi olennaisimmista elementeistä niin työ- kuin asuintiloissakin, mutta niiden merkityksen laajuutta ei aina täysin ymmärretä. Laadukkaat valaistusratkaisut tuovat mukanaan lukuisia etuja, jotka parantavat tilojen käytettävyyttä, turvallisuutta ja viihtyisyyttä. 

  • Energiatehokkuus ja kustannussäästöt: Modernit LED-valaistusratkaisut kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa kuin perinteiset valaisimet, mikä näkyy suoraan sähkölaskussa. Energiatehokas valaistus vähentää myös hiilijalanjälkeä, mikä on tärkeää kestävän kehityksen kannalta. Lisäksi pitkäikäiset ja huoltovapaat valaisimet vähentävät tarvetta jatkuville korjauksille ja kunnossapidolle. 
  • Parannettu työteho ja vähentyneet virheet: Oikeat valaistusratkaisut parantavat työympäristön laatua merkittävästi. Hyvin valaistu työtila ei ainoastaan tee tilasta miellyttävämmän, vaan myös vähentää silmien rasitusta ja parantaa keskittymiskykyä. Tämä voi johtaa tehokkaampaan työskentelyyn ja vähentää virheiden määrää, etenkin tarkkuutta vaativissa tehtävissä. 
  • Turvallisuuden parantuminen: Riittävä ja oikein suunnattu valaistus parantaa tilojen turvallisuutta merkittävästi. Se auttaa ehkäisemään tapaturmia, sillä kunnolliset valaistusratkaisut minimoivat kompastumisen ja törmäyksen vaarat erityisesti vaikeasti nähtävillä alueilla. Lisäksi hyvin valaistut ulkoalueet ja julkisivut voivat vähentää rikollisuutta ja lisätä kiinteistön yleistä turvallisuuden tunnetta. 
  • Esteettisyys ja tilojen visuaalinen laatu: Huolella valitut valaistusratkaisut voivat korostaa tilojen arkkitehtuuria ja sisustuselementtejä tai luoda haluttua tunnelmaa. Oikeanlaisilla valaisimilla ja suunnitellulla kohdevalaistuksella voidaan tehostaa tilan esteettisiä ominaisuuksia ja tehdä siitä visuaalisesti houkuttelevampi. Tämä on erityisen tärkeää esimerkiksi liiketiloissa, ravintoloissa ja hotelleissa, joissa asiakkaiden ensivaikutelmat voivat ratkaista paljon. 
  • Joustavuus ja adaptiivisuus: Monipuoliset ja älykkäät valaistusratkaisut mahdollistavat valon määrän ja laadun säätämisen eri tilanteisiin sopivaksi. Esimerkiksi himmennettävät ja värilämpötilaltaan säädettävät valaisimet mahdollistavat tilojen nopean muuntamisen eri käyttötarkoituksiin sopiviksi. Lisäksi modernit ohjausjärjestelmät mahdollistavat valaistuksen automatisoinnin, jolloin valot sammuvat automaattisesti, kun tila ei ole käytössä. 

sähkötyöt

Näin projekti etenee kanssamme

2

Suunnitelmien toimitus tai tekeminen, tarvittaessa kartoituskäynti

3

Tarjous valaistusratkaisuista ja toimitusaika

4

Tilausvahvistus

5

Tilauksen toimitus ja valaistusratkaisut toteutetaan sovittuna ajankohtana

Valaistusratkaisut asennettuna suuriin ja pienempiin kohteisiin

Laadukkaat valaistusratkaisut tarjoavat merkittäviä hyötyjä niin yksityisille kotitalouksille kuin yrityksille ja julkisille toimijoille. Investoimalla hyvin suunniteltuun ja toteutettuun valaistukseen voidaan saavuttaa sekä taloudellisia että toiminnallisia etuja, jotka parantavat tilojen arvoa ja käyttäjien hyvinvointia. 

Helsingin Talotekniikalla on pitkä ja monipuolinen kokemus suuremmista sekä pienemmistä valaistusprojekteista. Näitä ovat esimerkiksi 1000 valaisimen teollisuuskohteet, myymälä- ja toimistovalaistukset sekä taloyhtiöiden valaistusratkaisut. Toteutamme valaistusratkaisut myös yksityisasiakkaille.

Valaistus- ja DIALux-suunnittelu tarvittaessa omiin urakoihin

Voimme toteuttaa omiin asennusurakoihimme myös valaistussuunnittelun. Suunnittelussa otamme huomioon asiakkaan tarpeet. On erittäin tärkeää miettiä jo projektin alkuvaiheessa missä, milloin ja miten paljon valoa tarvitaan ja kuinka valaistusratkaisut kannattaa toteuttaa.

Suunnitteluvaiheessa teemme tarvittaessa kohteeseen DIALux-laskennan, jonka avulla pystymme määrittämään tarkasti valon määrän kohteen eri osissa ja valitsemaan asiakkaan tarpeeseen sopivat tuotteet. Valaistusratkaisujen ja aluevalaistuksen suunnittelussa otetaan huomioon muun muassa alueen koko ja korkeus sekä mahdolliset valoesteet, kuten hyllyt. Kun DIALux-suunnitelma tehdään huolellisesti, saadaan tarkka arvio siitä, kuinka valo jakautuu tilassa. Omiin kohteisiimme voimme tehdä myös energiatehokkuuslaskelman.

Valaistusratkaisut yrityksille ja aluevalaistus teollisuuskäyttöön.
Valaistusratkaisut myymälöihin

Valaistusratkaisut kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan

Optiikalla on suuri merkitys valaistusratkaisujen valinnassa. Valintaan vaikuttavat myös esimerkiksi valaisimen sijainti sekä valaisimen että sen kohdetilan käyttötarkoitus. Esimerkiksi kohteeseen, jossa valaisimen luo pääsy on hankalaa, kannattaa valita tuote, joka on mahdollisimman kestävä ja huoltovapaa. Lisäksi on tärkeää valita valaistusratkaisuun tai aluevalaistukseen sopiva ohjausjärjestelmä.

Valaistusratkaisujen asennus asiakasta palvellen

Toteutamme valaistusratkaisut aina asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Saamme jatkuvasti ajantasaista tietoa uusista innovaatioista ja tuotteista, joita voimme tarjota asiakkaillemme. Voimme myös ehdottaa asiakkaan tarpeisiin sopivia valaistusratkaisuja.

Meille on tärkeää suunnitella urakoillemme tarkka aikataulu ja pysyä siinä mahdollisimman hyvin. Toki odottamattomia yllätyksiä tulee toisinaan vastaan, mutta pyrimme olemaan mahdollisimman joustavia ja ennakoivia niiden suhteen. Valaistusratkaisut asennetaan ammattitaidolla, ja työmme jäljen tärkeimpiä kriteerejä ovat laatu ja siisteys. Valaistusratkaisujen tai aluevalaistuksen asennuksen lopuksi mittaamme kohteen valaistusvoiman paikkansapitävyyden ja tarkistamme kaikkien valaisinten ja ohjainten toimivuuden.

Pyydä tarjous ja päivitämme kohteesi valaistusratkaisut!

Asiakasreferenssit

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

”Toivottavasti he pysyvät tuollaisena”

”Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia.”

Werner Barnard
Werner Barnard

Kysy lisätietoja sähkötöistä

Janne Vasse

Janne Vasse


Liiketoimintapäällikkö

Työnjohtaja

010 508 7652
janne.vasse@helsingintalotekniikka.fi

Jorma Vasse

Jorma Vasse


Hallituksen puheenjohtaja

Työnjohtaja

010 508 7651
jorma.vasse@helsingintalotekniikka.fi

aiantunteva ikoni

Asiantunteva
Kokemus näkyy työnjäljessämme, mietimme aina kokonaisuuksia

joustava ikoni

Joustava
Reagoimme muutoksiin ja yhteydenottoihin nopeasti

luotettava ikoni

Luotettava
Kohteet valmistuvat aikataulussa, laadukkaat tuotteet

luova ikoni

Luova
Suunnittelijoiden ja asentajien ammattitaito takaa hyvän lopputuloksen myös haastavissa kohteissa

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy