Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Sähköauton latauspiste yritykselle

Tutustu referensseihimme

Sähköauton latauspiste yritykselle – Ammattilainen auttaa sinua valinnassa

Sähköauton latauspiste yritykselle on kannattava valinta, kun yrityksesi haluaa tarjota käteviä latausmahdollisuuksia sähköautoileville asiakkaille tai työntekijöille. Sähköautojen suosio kasvaa jatkuvasti, ja niiden latausinfrastruktuurin merkitys korostuu. 

Me Helsingin Talotekniikassa ymmärrämme sähköauton latauspisteiden tärkeyden yrityksille ja tarjoammekin asiantuntevaa palvelua niiden asentamisessa. Latauspisteiden avulla kaupat, toimistot, tehtaat ja muut yritykset voivat vastata nykyaikaisen liikenteen vaatimuksiin ja edistää kestävää kehitystä. Latauspisteet eivät ainoastaan lisää kiinteistön arvoa, vaan myös parantavat yrityksen imagoa ympäristötietoisena toimijana. 

Ole siis yhteydessä ammattilaisiimme, kun etsinnässä on laadukas sähköauton latauspiste yritykselle! 

Sähköauton latauspisteen asennus-Nordstrand_IQ

Miten sähköauton latauspisteen asennus etenee? 

Sähköauton latauspisteen asennus on prosessi, joka alkaa tarpeiden kartoituksesta ja oikeanlaisen latauslaitteen valinnasta. Oikean latausratkaisun valitseminen riippuu monista tekijöistä, kuten yrityksen koosta, sijainnista ja lataustarpeesta. Meidän roolimme on auttaa löytämään paras mahdollinen vaihtoehto ja huolehtia latauspisteen asennuksesta alusta loppuun. 

Näin asennus etenee: 

 • Määritetään tarvittavien latauspisteiden määrä  
 • Valitaan latauspistetyyppi ajoneuvojen ja kiinteistön tarpeiden mukaan  
 • Suunnitteluvaihe  
 • Latausvalmiuden rakentaminen  
 • Latauslaitteiston asentaminen  
 • Sähköasennukset ja tarvittavat maanrakennustyöt 
 • Testaus ja käyttöönotto 

Latauspisteiden toteutus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tukea sähköautoilua ja kannustaa työntekijöitä sekä asiakkaita ympäristöystävällisempiin valintoihin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka vastaavat kunkin yrityksen yksilöllisiä tarpeita. Meidän kauttamme latauspisteen hankinta on helppoa ja huoletonta, samalla autamme yrityksiä tekemään ekologisesti kestäviä päätöksiä. 

 

Latauspisteiden hyödyt yritykselle

Ymmärrämme, että sähköauton latauspiste voi tarjota yritykselle monia etuja, kuten työntekijöiden ja asiakkaiden tyytyväisyyden lisääntymisen, yritysimagon kohentumisen sekä mahdolliset taloudelliset hyödyt. 

Sähköautojen omistajille latauspisteen saatavuus työpaikalla tai asioidessa on merkittävä etu. Tämän tarjoaminen lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista, sillä se osoittaa yrityksen tukevan kestävää kehitystä ja modernia työympäristöä. Asiakkaille latauspisteet tarjoavat lisäarvoa ja voivat rohkaista heitä viettämään enemmän aikaa liiketiloissa, mikä puolestaan voi lisätä myyntiä. 

Latauspisteen hyödyt 

 • Antaa mahdollisuuden työntekijöille ja asiakkaille ladata autoja 
 • Tyytyväisempi asiakaskokemus 
 • Yrityksen imagon ja vastuullisuuden edistäminen 
 • Mahdolliset taloudelliset hyödyt ja säästöt 

Latauspisteiden asentaminen on tehokas tapa osoittaa yrityksen sitoutuneen ympäristövastuuseen. Tämä vahvistaa yrityksen imagoa, houkuttaa ympäristötietoisia asiakkaita ja auttaa erottumaan kilpailijoista. 

Latauspisteiden tarjoaminen voi myös lisätä kiinteistöjen arvoa ja mahdollistaa uudenlaisia tulonlähteitä, kuten latauspalveluiden tarjoaminen. Energia- ja ylläpitokustannuksissa voi syntyä säästöjä, erityisesti jos latauspisteet integroidaan älykkäästi yrityksen muuhun energianhallintajärjestelmään. Autamme yrityksiä valitsemaan ja asentamaan sopivimman latauspisteen, jotta ne saavat parhaan mahdollisen hyödyn investoinnistaan. 

Sähköauton latauspisteen asennus onnistuu yritykselle, taloyhtiöön tai parkkihalliin.

Latausaseman suunnittelu ja toteutus 

Kun suunnittelemme sähköauton latauskokonaisuuksia yrityksille, käymme läpi perusteellisen suunnitteluprosessin, joka sisältää sijainnin valinnan, teknologiset vaatimukset ja kustannusarviot. Määrittelemme esimerkiksi sopivan sijainnin ottaen huomioon yrityksen parkkialueiden koon ja sähköauton latauspisteen käytön vaatimat tilatarpeet. 

Takaamme, että käyttämämme teknologiat ja laitteistot ovat ajan tasalla ja sopivat juuri yrityksenne tarpeisiin. Varmistamme, että tekniset ratkaisut, kuten virtalähteen riittävyys ja tiedonsiirto, ovat yhteensopivia ja turvallisia. 

Meille on myös tärkeää, että latauspisteen asennuksen kustannukset ovat selkeästi ennakoitavissa, jotta yllättäviltä kuluilta vältyttäisiin. Esitämme selkeän kustannusarvion latauspisteen asennuksesta ja mahdollisista asennusvaihtoehdoista. 

Tarjoamalla sähköauton latauspisteitä Helsingin Talotekniikka auttaa yrityksiä kannustamaan työntekijöitä ja asiakkaita ympäristöystävällisiin valintoihin. Latauspisteen asennusprosessi on sujuva ja mukautettavissa yrityksen tarpeisiin, olipa kyseessä sitten kauppa, toimistorakennus, tehdas tai muu yritys. 

Miksi valita Helsingin Talotekniikka? 

Ymmärrämme, että sähköautojen suosion kasvaessa yritysten on mukauduttava kestävään kehitykseen tarjoamalla latausmahdollisuuksia työntekijöilleen ja asiakkailleen. Tästä syystä me tarjoamme kattavia ja luotettavia palveluja sähköauton latauspisteiden asennuksessa. 

Valitsemalla meidät saatte kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen, johon kuuluu paitsi laadukas asennus, myös joustavat huolto- ja tukipalvelut. Ymmärrämme erilaisia tarpeita ja pystymme vastaamaan niihin joustavasti ja tehokkaasti. Meillä on laaja kokemus eri alojen yritysten palvelemisesta, minkä ansiosta osaamme tarjota juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun. 

Ole siis yhteydessä asiantuntevaan henkilökuntaamme, niin etsitään teidänkin yrityksellenne paras sähköauton latauspiste!

SÄHKÖAUTON LATAUSPISTE

Asiakasreferenssit

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

”Toivottavasti he pysyvät tuollaisena”

”Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia.”

Werner Barnard
Werner Barnard

Kysy lisätietoja sähkötöistä

Janne Vasse

Janne Vasse


Liiketoimintapäällikkö

Työnjohtaja

010 508 7652
janne.vasse@helsingintalotekniikka.fi

Jorma Vasse

Jorma Vasse


Hallituksen puheenjohtaja

Työnjohtaja

010 508 7651
jorma.vasse@helsingintalotekniikka.fi

aiantunteva ikoni

Asiantunteva
Kokemus näkyy työnjäljessämme, mietimme aina kokonaisuuksia

joustava ikoni

Joustava
Reagoimme muutoksiin ja yhteydenottoihin nopeasti

luotettava ikoni

Luotettava
Kohteet valmistuvat aikataulussa, laadukkaat tuotteet

luova ikoni

Luova
Suunnittelijoiden ja asentajien ammattitaito takaa hyvän lopputuloksen myös haastavissa kohteissa

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy