Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Lujabetoni Oy

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

Jukka Rautiainen toimii Lujabetonilla kunnossapidon palvelupäällikkönä ja sähkötöiden johtajana.

”Lähdin kartoittamaan eteläisen Suomen toimijoita hoitamaan meidän Järvenpään tehtaan ulkoalueiden valaistusta. Kilpailutuksen jälkeen kandidaatteja oli pöydällä kaksi, joiden edustajat kutsuinkin paikan päälle katsomaan ja tutustumaan kohteeseen”, Rautiainen sanoo.

Tämän jälkeen valinta osui Helsingin Talotekniikkaan. Työnkuvaukseen kuului sähköasennuksen osalta suojaputket, keskukset, viisi valaisinmastoa ja muita valaisimia kolmisenkymmentä.

lujabetoni

Arvosana: kiitettävä

Yhteistyö sujui hyvin ilman mitään suurempia ongelmia. Työporukka pysyi koko projektin ajan samana, mikä on Rautiaisen mielestä näissä kuvioissa selkeä etu.

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti.”

Projekti kesti kaikkiaan noin kaksi kuukautta. Jos Rautiaisen pitäisi antaa yhteistyöstä arvosana, Helsingin Talotekniikka saisi häneltä kiitettävän.

”Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät.”


Uusimmat asiakastarinat

"Toivottavasti he pysyvät tuollaisena"

"Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia."

Werner Barnard
Werner Barnard

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy