Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Werner Barnard

”Toivottavasti he pysyvät tuollaisena”

Werner Barnard on eteläafrikkalaissyntyinen arkkitehti, joka on työskennellyt Suomessa parisenkymmentä vuotta. Viimeiset vuodet oman yrityksensä kautta.

”Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia”, Barnard sanoo.

Hän arvostaa Helsingin Talotekniikan perheyritysmallia, koska hyvä palvelu ei ole vain sanahelinää, vaan oikeasti henkilökohtaista.

”Mielestäni on tärkeää, että alalla on muitakin toimijoita, kuin isoja ketjuja. He antavat tilaa myös nuorille tekijöille, mikä on mielestäni tärkeää.”

werner barnard referenssi

Työtä pienistä kuvioista suuriin kokonaisuuksiin

Barnardin mielestä on hienoa, että hänellä on yhteistyökumppani, joka ymmärtää syvällisesti, mitä hän haluaa omilla projekteillaan saavuttaa. Vuosien yhteistyö on hitsannut työtavat yhteen.

”Arvostan myös sitä, että he ovat valmiita ottamaan vastaan ​​sekä pienempiä että suurempia töitä. Raha ei ole aina se ratkaiseva tekijä, he ovat valmiita auttamaan pienissä tilanteissa, joissa asiakkaalla on ongelmia.”

Barnard kokee, että Helsingin Talotekniikan kyky ratkoa ongelmatilanteita on hyvä. Hän arvostaa selkeää hinnoittelua, eikä tarjouksista ole koskaan tarvinnut vääntää jälkeenpäin kättä.

”Toivon ehdottomasti, että HT pysyy sellaisena kuin se on aina ollut. Ymmärrän kyllä ​​ihmisten luonnollisen tarpeen kasvaa, mutta asuntomarkkinoilla on tärkeää säilyttää jonkinlainen inhimillisyys. Kodit ovat aina kuitenkin hyvin henkilökohtainen asia.”

werner barnard referenssi

Uusimmat asiakastarinat

"Toivottavasti he pysyvät tuollaisena"

"Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia."

Werner Barnard
Werner Barnard

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy