Hoidamme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

SRG-Urakointi Oy

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

Timo Uitto toimii työnjohtajana SRG-Urakointi Oy:ssä.

”Kyllähän se niin on, että luotettavana pidetty sähköasennusfirma kiinnostaa aina. Ja maine yleensä kiirii, kuten tässäkin tapauksessa.”

SRG-Urakointi Oy:n ja Helsingin Talotekniikan yhteistyö alkoi tyypilliseen tapaan. Uitto lähetti tarjouspyynnön ja tarjous oli lopulta passeli. Ensimmäinen yhteinen projekti oli saneerauskohde osoitteessa Kanavakatu 3C. Kyse oli toimistosaneerauksesta.

”Meillä oli siis pääurakka ja Helsingin Talotekniikka oli aliurakoitsijana ja hoiti alusta alkaen kaikki sähkötyöt”, Uitto sanoo.

Täsmällistä toimintaa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän”, Uitto sanoo.

Hyvin alkanut yhteistyö jatkuu Helsingin Talotekniikan kanssa tälläkin hetkellä Pasilan virastokeskuksessa valoaukkojen ummistamisen merkeissä. 

”Jatkossa aiomme jatkaa hommia heidän kanssaan ja sisällä on jo useampi tarjouspyyntö.”


Uusimmat asiakastarinat

"Toivottavasti he pysyvät tuollaisena"

"Yhteistyömme alkoi, kun etsin sähköasentajaa erääseen projektiin ja pääurakoitsija suositteli minulle Helsingin Talotekniikkaa. Olemme työskennelleet yhdessä siitä lähtien. Meidän yhteiset hankkeemme ovat sekä isoja, että pienempiä kokonaisuuksia."

Werner Barnard
Werner Barnard

Yhteinen työfilosofia auttaa rakentamisessa

”He ovat paikalla täsmällisesti, kuten on sovittu. Tätä ei voi koskaan alalla korostaa liikaa. Varsinaisia ongelmia meidän yhteistyössä ei ole ollut. Se johtunee varmaankin siitä, että molempien firmojen työfilosofiat kohtaavat: kun valmistautuu asioihin ajoissa, on ongelmiakin oletusarvoisesti vähemmän.”

Timo Uitto
Työnjohtaja, SRG-Urakointi Oy

Budjetti ja aikataulu pitivät valaistusprojektissa

”Aikataulutus ja viestintä ylipäänsä toimivat loistavasti. Ja kun aikataulu pysyi sovitussa haarukassa, tarkoitti se myös sitä, että sovittu budjetti piti Yritys on mukana tulevien investointiemme tarjouspyynnöissä, joten yhteistyönäkymät ovat hyvät..”

Jukka Rautiainen
Lujabetoni OY

Helsingin Talotekniikka Oy

 

Käyntiosoite:
Masalantie 10 B 12, 02600 Espoo

 

Postiosoite:
Ahonlaita 7, 04380 Tuusula

Luotettava Kumppani

DefaGaroElektria logoPanasonic logo PRO Club logo GEF logo

Copyright © 2024 Helsingin Talotekniikka Oy